Heren jeans online bestellen

Elke week nieuwe heren jeans op pichichi.nl ✅ Yup! Je leest het goed, we hebben elke week nieuwe spijkerbroeken in alle soorten en maten beschikbaar. Kijk maar snel verder en bestel jouw nieuwe jeans vandaag online.

Tips om je jeans fresh te houden?

Ook jeans moeten gewassen worden, maar hoe zorg je er toch voor dat je jeans zo lang mogelijk fresh blijven, we hebben een aantal tips voor je. 

Was je jeans binnenstebuiten

Net als met veel andere kledingstukken is het beter om je jeans binnenstebuiten te wassen. Op deze manier blijft je jeans langer mooi. Extra tip: Gebruik tijdens het wassen vloeibaar wasmiddel en geen wasverzachter.

Jeans en je droger zijn geen besties

Yup, we geven het toe ook wij zijn een fan van de droger, maar je jeans niet. Wil je niet dat je jeans te snel slijten, stop je spijkerbroek dan niet in de droger.

Kan je jeans strijken?

Soms heb je weleens dat je jeans er heel gekreukt uitziet en dat wil je natuurlijk niet. De oplossing? Aantrekken! Je jeans neemt over het algemeen binnen een uurtje dragen je pasvorm over. Het strijken van je spijkerbroek is niet aan te raden, maar wil je toch strijken, doe het dan net als het wassen, binnenstebuiten.

Mannen, bekijk snel onze broeken collectie online en shop veilig en snel je nieuwe jeans.

Waarom je nieuwe jeans op Pichichi.nl bestellen?

✅ Groot aanbod slim-fit, skinny-fit, regular-fit & meer jeans

✅ 100% betrouwbare online shops

✅ Niet teveel betalen voor je broeken

✅ Meer dan 1.000 verschillende spijkerbroeken

✅ Snelle verzending en makkelijk retourneren

Betaal veilig en snel voor je nieuwe broek met:

✅ iDeal

✅ PayPal

✅ Creditcard

✅ Mister Cash/Bancontact

✅ & Meer

Fact check: waar worden jeans van gemaakt?

Over het algemeen worden de meeste jeans van katoen gemaakt en dan vaak in combinatie met spandex. Andere combi’s zijn hennep of linnen. Er is dus ruime keus in het materiaal van verkrijgbare jeans.  


Op pichichi.nl hebben we een ruime selectie met best geteste spijkerbroeken voor je, heb jij je favoriete heren jeans al gespot?